Fillimi

Investimi në Historinë e dyqaneve të monedhave në Nova Scotia, Tregtari i monedhave ari dhe argjendi

I mirëpritur

Invest In History Co është një tregtar monedhash i krijuar për njerëzit e interesuar në historinë tonë të përbashkët. Ne jemi te specializuar në monedha ari dhe argjendi me cilësi të lartë, të çertifikuara profesionalisht numizmatike. Disa shembuj përfshijnë romakë, grekë, parthikë, fenikas, kelt, bizantinë, kanadezë, amerikanë, rusë, hebrenj, islamikë, italianë, francezë dhe shumë të tjerë.

Biznesi ynë aktualisht konsiderohet një "furnizues i vogël" në Kanada, kështu që për momentin, monedhat tona janë pa GST/HST brenda Kanadasë. Të gjitha porositë tona dërgohen direkt nga Halifax, NovaScotia, Kanada. Ne mbjellim dy pemë për çdo porosi/shitje të plotë në fund të çdo muaji.

Ne kemi një zyrë (e hapur me takim) në 2 Bluewater Rd, Bedford, NovaScotia. Ne nuk mbajmë monedha në zyrën tonë, kështu që nëse jeni klient vendas, na dërgoni një mesazh në faqen tonë të "Takimit të Rezervimit", duke përfshirë monedhat për të cilat jeni të interesuar (Ose bëni një porosi përmes faqes sonë të internetit dhe zgjidhni Zgjedhje lokale Up/Pay Personal gjatë arkës), dhe ne do t'i sjellim në zyrë në momentin e takimit. (Cash dhe E – Transferta është e disponueshme si një opsion pagese për klientët vendas)


Rreth nesh

Invest In History Co është një tregtar monedhash i krijuar për njerëzit e interesuar në historinë tonë të përbashkët. Ne jemi te specializuar në monedha ari dhe argjendi me cilësi të lartë, të çertifikuara profesionalisht numizmatike.

Kur blini me ne, e dini se po merrni monedha me cilësi të mirë dhe se hobi juaj është krijimi i një të ardhmeje më të gjelbër për gjeneratën e ardhshme të koleksionistëve të monedhave.

Na Kontaktoni

2 Bluewater Rd, suita në katin e 2-të 216. (Hapur me takim)

Customersservice@investinhistory

Më shumë rreth nesh

Vendndodhja jonë

Dorëzimi lokal

If you’re a local customer, message us on our “Book Appointment” page, including the coins you’re interested in (Or place an order through our website and select Local Pick Up/Pay In Person during checkout). We will bring them to the office at the time of the appointment.

Ne ofrojmë dërgesë lokale në shtëpinë tuaj ose në një vend tjetër të paracaktuar për porosi nën 500$ CAD. Të gjitha porositë mbi 500$ duhet të merren.

Drejtimi dhe Hartat